Hoe oud is iPhone 8 plus?

Hoe oud is iPhone 8 plus?

Hoe oud is iPhone 8 plus?

De iPhone 8 is een smartphone die is uitgebracht in september 2017, ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Het is de opvolger van de iPhone 7....
iPhone 8
Introductie22 september 2017
BesturingssysteemiOS
Scherm4,7 inch
Camera12 megapixels

Hoe oud is iPhone 7 Plus?

Het is de opvolger van de iPhone 6s. Op 7 september 2016 werd de telefoon door Apple gepresenteerd tijdens een speciaal evenement in Cupertino, Californië. In vele landen, zoals Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en de Verenigde Staten kwam de telefoon uit op 16 september 2016.

Waar vind ik de gegevens van mijn iPhone?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Info'....Je kunt het volgende bekijken:

 1. Naam.
 2. iOS-softwareversie.
 3. Modelnaam.
 4. Onderdeel- en modelnummer. ...
 5. Serienummer.
 6. Mobiel netwerk.
 7. Het aantal nummers, video's, foto's en apps.

Hoe oud is de iPhone 6?

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus is een smartphone ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Het is de opvolger van de iPhone 6. Op 9 september 2015 werd hij door Apple geïntroduceerd.

Hoe lang iPhone in gebruik?

Alle iPhones vanaf de 6S blijven compatibel met die nieuwe versie. Dat wil zeggen dat je ook met de iPhone die je kocht in 2015 nog even verder kan. Een iPhone is dan ook gemaakt om minimaal vijf jaar mee te kunnen. Bij een Android-toestel gaat het gemiddeld maar om twee à drie jaar.

Hoe oud is mijn iPhone 8?

Leeftijd iPhone controleren via Apple Open de Instellingen-app op je iPhone. Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone. Ga nu naar deze pagina op de website van Apple.

Waarom moet je de iPhone 7 niet kopen?

Conclusie: iPhone 7 in 2020 kopen De iPhone 7 is in 2020 nog steeds een prima koop, maar de tijd dringt. ... Maar, de iPhone 7 krijgt waarschijnlijk nog maar één versie-update: iOS 14. Deze update komt waarschijnlijk in september 2020 uit. Hierna wordt het toestel mogelijk niet meer bijgewerkt met nieuwe functies.

Kan je zien hoe oud je telefoon is?

Mogelijk kom je bij de website IMEI.info uit. Deze site werkt heel simpel. Vul simpelweg het IMEI-nummer van je Android-smartphone in waarna je een tabel met allerlei specificaties te zien krijgt. Soms staat hierin precies op welke datum je toestel geproduceerd is.

Hoe kan ik mijn iPhone vinden?

Zoek Mijn [Device] is een functie waarmee je een verloren of gestolen iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch kunt terugvinden....Zoek Mijn iPhone instellen

 • Ga naar Instellingen.
 • Tik op je account bovenin het scherm.
 • Ga naar iCloud.
 • Zet de schakelaar aan bij Zoek mijn iPhone.

Hoe verwijder je alle gegevens van je iPhone?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

 1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'. Zie De toegangscode opnieuw instellen als je om je toegangscode wordt gevraagd en je deze bent vergeten. ...
 2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.


Related Posts: